Dragos Stoian

Trainer, Blogger, obieciurileaiestriei.ro

desc

" Manualul scris de Luca Dezmir este un adevarat ghid practic intr-o lume excesiv de fiscalizata. M-a captivat inca de la inceput, pentru ca mi-a deschis ochii la faptul ca desi impozitarea este necesara, statul abuzeaza si iti ia fara drept de apel o mare parte din ceea ce produci.
Cartea este foarte bine documentata, oferind o adevarata istorie a taxelor si impozitelor precum si studii si cazuri concrete ca si referinte.

Dar cel mai important este aspectul practic - manualul te poate ajuta sa beneficiezi mai mult de banii pe care ii castigi prin munca ta. Spre exemplu, stiai ca atunci cand cumperi un produs, peste 40% din pretul acestuia se duce la stat? Dupa ce constientizezi importanta optimizarii fiscale, poti aplica strategiile din carte care sunt grupate in functie de modul prin care iti castigi banii: angajat, freelancer, antreprenor sau investitor.

In plus, mi-a placut foarte mult faptul ca redefineste notiunea de prosperitate. Cu totii credem ca a fi prosper inseamna a castiga multi bani, dar putem sa traim o viata bogata folosind metode de energie alternativa, reciclare si productie proprie, care pe langa ca te scutesc de multe impozite si taxe, ajuta si mediul inconjurator."

Inapoi la PARERI DESPRE CARTE