Ionut Ciurea

Antreprenor social si trainer, leader Empower

desc

"Putini sunt cei pe care ii pot recomanda fara rezerve pentru profesionalismul lor, pentru nivelul de contributie adusa in piata si pentru calitatea umana de care dau dovada. Luca este unul dintre acestia.Iar noua sa carte este, intr-adevar, un adevarat manual care te scoate din ceata si te ghideaza prin hatisul metodelor de optimizare fiscala.

Asa cum ne-a obisnuit, Luca foloseste acelasi stil direct, clar, detaliat, atent si, cel mai important, usor de inteles pentru toti cei interesati de educatia financiara. Rareori un autor iti poate explica atat de bine notiuni complicate si subiecte sensibile de educatie financiara de multe ori neintelese chiar de "experti".

In cele peste 300 de pagini, fiecare cititor va gasi informatii pretioase, concepte explicate clar si tehnici de optimizare fiscala care functioneaza. Indiferent de nivelul de constientizare la care se afla si de felul in care isi castiga banii, fiecare cititor va descoperi in aceasta carte un ghid extrem de util si o referinta rapida pentru a putea intelege cum sa refuze reflexul plecaciunii. Lectura obligatorie. "

Inapoi la PARERI DESPRE CARTE