Liviu Pasat

Antreprenor, trainer, liviupasat.ro

desc

"Cartea lui Luca e rezultatul unui efort admirabil si ai sa iti dai seama de asta dupa modul in care a structurat o cantitate enorma de informatii dintr-un domeniu care poate fi considerat anost pentru multi dintre noi. Eu o vad ca pe un capitol dintr-o lucrare mai larga in care in final focusul e pe cum sa ajungi la siguranta ta financiara.

Taxele totale nu vor fi zero niciodata, si am sa te rog, cititorule, in paralel cu intentia ta de a le reduce, sa nu renunti nici o clipa la a te indrepta spre ceea ce cred ca iti doresti cu adevarat - prosperitatea.

Un meci de fotbal nu poate fi castigat de catre o echipa care doar isi apara continuu poarta ci de una care trece la actiune cu intentia de marca. La fel e si jocul banilor. Cu atentia indreptata in mod consecvent spre o viata implinita, un castig suficient de mare si un management financiar intelept, cu siguranta taxele vor pali in raport cu sumele incasate.

Te invit sa aduci cat mai multa valoare in viata oamenilor, prin ceea ce faci si sa te bucuri cat mai mult de recompensa, inclusiv financiara, a muncii tale. "

Inapoi la PARERI DESPRE CARTE